Trofeu Abelard Trenzano 2013

Un total de 87 corredors corresponents a les categories Elit, Sots-23 i Sots-21 han disputat el 45 Trofeu Abelard Trenzano en un circuit que des de Ribes ens porta a Vilanova, Canyelles i Ribes, al qual s’han  donat 7 voltes amb un total de 140 quilometres. Degut a la forta calor la cursa ha estat molt dura, tant es així que el grup del pilot ha estat descal·lificat a la darrera volta per la diferencia de temps amb els escapats. El public, tant a la línia d’arribada com al llarg del circuit ha estat nombrós. La organització impecable, llàstima que l’Ajuntament no hagi sigut capaç de retirar els contenidors de la línia d’arribada malgrat la seva senyalització de no aparcar cotxes — no faltaria mes — i que ha provocat una caiguda, per sort sense conseqüències, en la última volta.
Esperem el 46 trofeu per a l’any vinent.
Classificacions:
1er. Classificació General:   Andrés Sanchez (Mutua Levante)
1er. Classificat Sots-23:        Adrià Moreno  (Atika)
1er. Per Equips:                       Mutua Levante
Lider Grans Clàssiques         Jordi Soler (Inverse)

[flickrset id=”72157634511505865″ thumbnail=”square” overlay=”true” size=”original”]

Publicat a Esports

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Webcam
Estació

Contacte: Carles Miret