Previsió del temps per al cap de setmana

Divendres 24: Sol i núvols. El temps serà canviant amb domini del sol amb alguns bancs de boira al matí i intervals de núvols baixos tant al matí com a la tarda. La temperatura que ha baixat de nit, pujarà molt de dia, estant entre 10 i 11° de mínima i voltant els 23 de màxima i molta humitat. El vent serà feble i variable amb domini del garbí o ponent al migdia.

Dissabte 25: Sol, núvols i boira. Continuarà el temps variable, amb domini del sol amb boirines o algun banc de boira al matí i intervals de núvols baixos gran part del dia. La temperatura es mantindrà de nit i baixarà de dia, situant-se entre 10 i 11° de mínima i de 18 a 19 de màxima i humitat alta. El vent serà feble amb domini del garbí.

Diumenge 26: Sol i núvols alts. Bon temps amb soli cel clar al matí i amb bandes de núvols alts a la tarda. La temperatura baixarà de nit i pujarà de dia, movent-se entre 9 i 10° de mínima i voltant els 20° de màxima i humitat més baixa. El vent serà de mestral moderat al matí i fort a la tarda.