El temps

Previsió del temps per el cap de setmana

Dissabte 24: Sol. El temps serà fantàstic i de ple estiu, amb sol i cel clar tot el dia. La temperatura pujarà una mica més i estarà entre 21 i 23 graus de mínima i per sobre dels 30 de màxima, humitat més alta i xafogor més intensa. El vent serà feble i variable al matí i de garbí més reforçat a la tarda. La mar estarà arrissada al matí i amb marejol a la tarda.

Diumenge 25: Sol. Bon temps amb sol i cel clar la major part del dia, amb alguns núvols baixos a primera hora del matí, que aviat marxaran, per tornar al final de la jornada. La temperatura es mantindrà de nit però recularà unes dècimes de dia, movent-se entre els 22 o 23 graus de mínima i de 29 a 30 de màxima, humitat més alta i xafogor intensa. El vent serà feble de llevant o xaloc i a la mar hi haurà marejol amb alguna àrea de maror a la tarda.

Dies vinents:

Dilluns 26: Variable. Bon temps amb domini del sol, tot i que amb intervals de núvols baixos, més abundants fins a mig matí i a partir de mitja tarda. La temperatura es mantindrà estable entre 23 i 29 graus i ambient molt xafogós. El vent serà feble de llevant o xaloc amb algun cop moderat de tarda. La mar estarà més moguda amb marejol i àrees de maror a la tarda.

Previsions a llarg termini

Temperatura de xafogor

Conversió de graus Centígrads a graus  Fahrenheit

Mapa de vent a temps real