El temps

Previsió del temps per el cap de setmana

Dissabte 28: Núvol. El temps vindrà dominat pel cel ennuvolat la major part del dia, tot i que sense pluges. La temperatura pujarà molt de nit i una mica de dia malgrat la manca de sol, situant-se entre 9 o 10° de mínima i arribant als 15 de màxima i humitat alta. El vent serà feble de gregal al matí i de llevant a la tarda. A la mar hi haurà forta maror baixant a maror al final del dia.

Diumenge 29: Variable. El temps serà variable alternant sol i núvols la major part del dia, amb nuvolades de tarda que podrien deixar ruixats irregulars i dispersos. La temperatura baixarà una mica de nit i pujarà de dia, situant-se entre 8 o 9° de mínima i els 16 o 17 de màxima i humitat moderada pujant molt de nit. El vent serà feble i canviant de mestral al matí, de garbí al migdia i de xaloc entrada la tarda. La mar estarà entre marejol i maror.

Dilluns 30: Variable. Temps inestable i fred, amb cel tapat amb pluges febles durant la major part del dia amb algunes pauses. L’ambient serà fred, movent-se entre els 9 i 12 o 13 graus amb la mínima al final del dia i humitat molt alta. El vent serà feble de gregal i a la mar hi haurà maror tot el dia.

TOT A L’ESPERA D’UN NOU CANVI DE TEMPS ENTRE EL DIMARTS I DIJOUS AMB MÉS FRED I PLUGES.

L’hivern 2019-2020, un dels més càlids i plujosos de les darreres dècades a Catalunya
Previsions a llarg termini

Temperatura de xafogor

Conversió de graus Centígrads a graus  Fahrenheit

Mapa de vent a temps real