El temps

Previsió del temps per el cap de setmana

Dissabte 14: Sol. El temps serà molt estable i assolellat, amb cel clar gran part del dia i alguns núvols alts aïllats, amb visibilitat excel·lent i humitat baixa. La temperatura baixarà clarament, situant-se entre 10 o 11 graus de mínima i els 16 o 17 de màxima. El vent ja serà més feble, de ponent, amb algun cop moderat al matí i molt fluix a la tarda. La mar baixarà de maror a marejol a la tarda.

Diumenge 15: Sol. Bon temps amb sol i cel clar gairebé tot el dia amb algun núvol al vespre o nit. La temperatura pujarà una mica, situant-se entre 10 i 12° de mínima i acostant-se als 18 de màxima, i humitat baixa al matí i moderada a la tarda. El vent serà feble de ponent al matí, girant a garbí i reforçant-se a la tarda. A la mar hi haurà marejol amb àrees de maror a la tarda.

Dies vinents:

Dilluns 16: Sol, núvol i sol. El temps serà variable amb domini del sol, però amb intervals de núvols baixos força abundants al matí i cel més clar a la tarda. La temperatura continuarà essent alta per l’època, situant-se entre 12 i 18 graus i humitat alta. El vent serà moderat de migjorn o garbí amb algun cop fort al centre del dia. La mar estarà molt alterada amb forta maror.

Previsions https://www.youtube.com/watch?v=P6ahxs1T0-ka llarg termini

Temperatura de xafogor

Conversió de graus Centígrads a graus  Fahrenheit

Mapa de vent a temps real