El temps

Previsió del temps per dilluns i dimarts

Dilluns 1: Sol i núvol. El temps serà variable, amb alternança d’estones de sol amb intervals de núvols fins a mitja tarda, tapant-se el cel al final del dia i amb algunes pluges febles i disperses entre el vespre i la nit. La temperatura, que ha pujat de nit, baixarà de dia, movent-se entre 18 i 22 o 23 graus i humitat molt alta. El vent serà feble i variable al matí i de xaloc a la tarda. A la mar hi haurà marejol tot el dia.

Dimarts 2: Sol i núvol. El temps serà variable i canviant, amb alguns núvols baixos a primera hora del matí, estones de sol a mig matí i creixement de nuvolades al migdia per aclarir-se al vespre. No es descarta que es pugui escapar alguna gota, però és poc probable. La temperatura es mantindrà de nit i pujarà una mica de dia, situant-se entre 17 o 18° de mínima i voltant els 24 de màxima amb humitat alta, sobretot de nit. El vent serà feble i variable amb gregal al matí i xaloc a la tarda. A la mar hi haurà marejol.

Dies vinents:
Dimecres 3: Continuarà la variabilitat del temps, amb alternança de sol i núvols al matí i cel més tapat a la tarda, quan poden caure algunes pluges febles i disperses sobretot al vespre i nit. La temperatura no variarà gaire i es mourà entre 17 i 24° i humitat alta. El vent serà feble i variable amb domini del xaloc. A la mar hi haurà marejol.

L’abril ha estat excepcionalment plujós al litoral i prelitoral
Maig arriba amb un fort augment de la temperatura
La climatologia jugaria a favor de la disminució de la capacitat expansiva de la Covid-19 a Catalunya 
Previsions a llarc termini
Temperatura de xafogor
Convertidor unitats de mesura
Mapa de vent en temps real