12 Trobada de pelegrins de Ribes

El Restaurant XATOLÍ, va ser el lloc triat per la celebració de la 12a trobada dels pelegrins de Ribes. Una vuitantena de persones varen assistir-hi, donant així un clar suport a la idea que fa 12 anys varen emprendre en Ramon Falcó i la seva dona Roser, amb la col·laboració d’en Joan Torrents. En aquesta ocasió, s’ha tornat a la celebració tradicional que consta de dues parts. En la primera, s’exposa al tema del pelegrinatge, enguany clarament explicat pel pelegrí i doctor de Historia Moderna per la Universitat de Girona en Miquel Borrell i Sabater, autor a la vegada de diferents llibres referents al Camí de Sant Jaume. Després de la conferencia, va haver-hi un interessant col·loqui. La segona part, var ser molt distesa, i consistia en el sopar servit pel Restaurant Xatolí i animades converses entre els assistents. Va quedar ja fitxada la data del 28 de novembre del 2015 per la celebració de la 13é na trobada.

Flickr Album Gallery Powered By: WP Frank
Publicat a Sense categoria

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.

Webcam
Estació

Contacte: Carles Miret