CONSOLA


GINYS


PREDICCI METEORIBES


PREVISI METEOCAT


AVISOS METEOCAT


HIST RIC DADES METEREOL GIQUES EXTERNES

NOAA REPORT METEOCLIMATIC AWEKAS WEATHERLINK CLIMA METEO INFO CLIMOGRAMES
Resum Diari Resum Diari 21-22 WEB WEB WEB Pluja
Resum Mes anterior Resum mensual 21-22 HISTORIC DADES Temperatura
Resum Anual 2021 HIST RIC NOAA

FOTOGRAFIES

foto Albert Coll


INDICADORS DIARIS



GR FICS DIARIS



GR FICS MENSUALS



GR FICS ANUALS



WEBCAM



CAMERES TV3

Cameres TV3


RADAR I SATEL-LIT


L`ESTACI

L`estacio esta situada al vell-mig de la poblacio, concretament al carrer Nou, De la marca Davis i model Vue, que va substituir a l antiga Davis Pro, la qual va estar en funcionament des del juliol de l any 2004 fins al 1 de juny del 2015 data d inici de la Davis Vue. Es una estacio totalment independent que dona totes les dades possibles als visitadors de la seva pagina web. Col labora tambe amb el Servei Meteorologics de Catalunya i forma part de la Xarxa d`Observadors Meteorologics (XOM) aixi com a ACOM.


ON SOM

SANT PERE DE RIBES:

Esta situat a la comarca del Garraf i limita, entre altres, amb Sitges i Vilanova i la Geltru. El paisatge esta configurat per pujols i elevacions de la part meridional del massis del Garraf. Son abundants les rieres que, com la de Ribes i la de Jafre, desemboquen en el Mediterrani i creen ribes abruptes. L'altura mes destacable d'aquestes serralades litorals son el Montgris, amb 559 metres. El municipi es essencialment prelitoral, encara que tambe posseeix una petita franja de costa.

CLIMA:

A la comarca del Garraf predomina el clima mediterrani litoral. Es caracteritza pels estius secs i calids, i els hiverns humits i temperats. Influeixen dos factors importants: el mar, que suavitza les temperatures, i les muntanyes del massis, que aillen la zona de la influncia de les temperatures mes baixes i fredes de l interior. els estius secs son degut a la presncia, d altes pressions subtropicals. Amb pluges els mesos de primavera i tardor d`aprop 533 l/m2 durant uns 2 mesos. Aquestes pluges sovint son torrencials, amb tormentes sobtades de llams i trons amb rierades. Els vents predominants son el migjorn (S) i el garbi (SW), que son vents de mar, amb una important concentracio d`humitat, encara que tambe bufen vents de terra com el mestral (NW).


CONTACTE





(C) METEORIBES.CAT - 2024