El temps

Presvisió del temps per dilluns i dimarts

Dilluns 18: Sol, núvols i sol. El temps serà estable, amb domini del sol però amb intervals de núvols baixos més presents fins a mig matí i al vespre, i cel més clar al centre del dia. La temperatura, que ha pujat de nit, es mantindrà de dia, movent-se entre 6 o 7 i 14 graus i humitat molt alta. El vent serà feble i variable amb domini del xaloc al centre del dia. La mar estarà arrissada al matí i amb marejol a la tarda.

Dimarts 19: Sol, núvols i sol. Domini del sol gran part del dia, amb intervals de núvols baixos fins a mig matí i cel més clar la resta del dia. La temperatura es mantindrà estable i se situarà entre els 6 i 14 o 15 graus i humitat molt alta. El vent serà feble i variable al matí i de llevant a la tarda. La mar estarà arrissada augmentant a marejol. 

Dies vinents:
Dimecres 20: Sol. Continuarà el temps anticiclònic i dominat pel sol, amb cel clar o poc ennuvolat. La temperatura es mantindrà de nit i pujarà de dia, movent-se entre 6 o 7 graus de mínima i 15 o 16 de màxima i humitat molt alta. El vent serà i variable amb terrals i marinades al centre del dia. La mar estarà majoritàriament arrissada.

Previsions a llarg termini

Temperatura de xafogor

Conversió de graus Centígrads a graus  Fahrenheit

Mapa de vent a temps real