El temps

Previsió del temps per dimecres i dijous

Dimecres 17: Núvol i pluja. El temps serà variable i insegur, amb domini del cel ennuvolat amb algunes clarianes a la tarda. No es descarta alguna gota a partir de mig matí, mentre que a partir de la tarda s’esperen pluges febles i intermitents. La temperatura serà semblant a la d’ahir o baixarà unes dècimes, movent-se entre els 15 i 22 graus i humitat alta. El vent serà de gregal, feble al matí i amb cops moderats a la tarda. La mar augmentarà de marejol a maror.

Dijous 18: Sol, núvol i pluja. El temps continuarà variable, amb una pausa en les pluges, alternant sol i núvols al matí per tapar-se al migdia i amb pluges generals i destacables entre la tarda i la nit. La temperatura pujarà de nit i es mantindrà de dia, situant-se entre 16 i 22 graus i humitat alta. El vent serà moderat de gregal o llevant. A la mar hi haurà temporal amb forta maror.

Dies vinents:
Divendres :El temps no acabarà de fer net, amb cel ennuvolat la major part del dia, si bé amb clarianes al matí. A la tarda poden caure algunes pluges febles i disperses. La temperatura no variarà gaire o pujarà lleugerament, situant-se entre 16 o 17° de mínima i els 22 o 23 de màxima i humitat alta. El vent serà de llevant, feble amb algun cop moderat. A la mar hi haurà forta maror i mar de fons baixant a maror a la tarda.

Temperatura de xafogor

Conversió de graus Centígrads a graus  Fahrenheit

Mapa de vent a temps real