El temps

Previsió del temps per dijous i divendres

Dijous 13: Núvol i pluja. Canvi de temps. El cel estarà tapat la major part del dia, amb alguna clariana esporàdica a primera hora. Al voltant de migdia podria començar a ploure. Entre la tarda i la nit plourà de manera general, abundant, puntualment amb tempesta i amb una certa intensitat. La temperatura, que ha pujat de nit, baixarà de dia movent-se entre 10 i 13 graus amb la mínima al final del dia i humitat molt alta. El vent serà feble i variable, canviant, entrant el mestral de nit o matinada. A la mar hi dominarà el marejol.

Divendres 14: Sol. Clara millora del temps. A primera hora del matí pot quedar algun residual, marxant ben aviat i imposant-se el sol amb cel clar i visibilitat excel·lent la resta del dia. La temperatura baixarà de nit i es recuperarà una mica de dia, movent-se entre 7 i 14 graus i humitat baixa. El vent serà de mestral, moderat amb cops forts al matí, essent més feble i variable a la tarda. A la mar hi haurà maror.

Dies vinents:
Dissabte 15: Sol i núvols alts. El temps serà estable i assolellat amb cel clar al matí i amb bandes de núvols alts a la tarda. La temperatura baixarà una mica de nit i pujarà de dia, movent-se entre 6 i 15 o 16 graus i humitat força baixa. El vent serà feble i variable, amb una mica de mestral al matí i de garbí a la tarda. A la mar hi haurà marejol.

Previsions a llarg termini

Temperatura de xafogor

Conversió de graus Centígrads a graus  Fahrenheit

Mapa de vent a temps real