El temps

Previsió del temps per el dimarts i dimecres

Passem un feliç estiu

Dimarts 25: Núvol i sol. El temps serà variable, ja que tindrem força intervals de núvols al matí, tant baixos com alts que aniran a menys amb el pas de les hores, per imposar-se el sol a la tarda amb cel clar o poc ennuvolat. La temperatura pujarà una mica més, situant-se entre 21 i els 30 o 31 graus, amb humitat moderada u calor de ple estiu. El vent serà de llevant feble amb algun cop moderat. A la mar hi haurà maror tot el dia.

Dimecres 26: Sol. El temps serà més estable, amb domini del sol tot el dia, encara que hi pot haver algun núvol baix a primera hora del matí. La temperatura pujarà una mica més movent-se entre els 21 o 22 graus de mínima i els 31 o 32 de màxima i humitat moderada. El vent seguirà sent de llevant, feble al matí i més reforçat a la tarda. A la mar hi haurà maror.

Dies vinents:

Dijous 27: Sol. El temps serà esplèndid i calorós amb sol i cel clar tot el dia. La temperatura serà molt alta, situant-se entre 22 o 23 graus de mínima i els 32 de màxima i humitat moderada. El vent feble serà feble i variable amb domini del xaloc. A la mar hi haurà marejol al matí i àrees de maror a la tarda.

Preavís de calor per la propera setmana

Avís de calorada

Previsions a llarg termini

Temperatura de xafogor

Conversió de graus Centígrads a graus  Fahrenheit

Mapa de vent a temps real